Blog

GLYNT tõestas end suures teleprojektis Tantsud Tähtedega

Selle sügise suurim teleprojekt, megasaade Tantsud Tähtedega on selleks korraks finišisse jõudnud. Ilusad mälestused on nagu hea vein – need lähevad seistes aina paremaks ja nauditavamaks, seega tehkem väike tagasivaade sellele koostööle. Seekordne Tantsud Tähtedega pakkus ülimalt kaasahaaravat show’d ning erakordselt kõrge kvaliteediga tantsunumbreid. Tantsimas sai näha selliseid staare nagu Birgit Sarrap, Brigitte Susanne Hunt, Kadri Tali, Ülle Lichtfeldt, Juss Haasma, Jüri Ratas, Ruslan Trochynskyi, Villemdrillem ja Ragnar Klavan, kelle partneriteks olid sarmikad tippklassi võistlustantsijad. Kohtunikenelik Martin Parmas, Tanja Mihhailova-Saar, Helen Sadam ning Jüri Nael olid keerulises rollis, kuna tase oli kõrge ja valikud keerulised. Tegu oli suurepärase vaatemänguga, mis sisaldas mitte ainult tantsu, vaid ka efektseid valguslahendusi, põnevaid kostüüme ja ägedaid soenguid, mis tervikule viimase lihvi andsid. Just tantsijate, aga ka kohtunike ja saatejuhtide (Eda-Ines Etti, Jüri Pootsmann) soengutest räägikski nüüd veidi lähemalt. 

Meie turul suhteliselt uus, kuid end juba edukalt tõestanud Saksamaalt pärit profibränd GLYNT, mille portfellis on ka juuksevärvi- ja hooldustooted, oli Tantsud Tähtedega ametlik soengupartner, olles tagalavas soengutiimi viimistlusbrändiks. GLYNT juukselakkide, -geelide, -vahade, -spreide, -vahtude ning -kreemidega loodi võistlejatele soengud, mis olid efektsed, pidasid vastu hoogsale tantsutempole ning olid piisavalt paindlikud, et soengud poole saate peal vajadusel täiesti teistsuguseks muuta. Oli suur au ja privileeg olla sedavõrd väärika projekti soengupartner ning loomulikult ka suur vastutus saada väljakutsega väärikalt hakkama. Laseme rääkida proffidel, mis kogemuse nad GLYNT toodetega töötamisest said ning kuidas elu tagalavas välja nägi.

Tiina Leesik, Tantsud Tähtedega grimmitiimi juht, GRIMMIGRUPP OÜ juhataja:

“Peamised märksõnad Tantsud Tähtedega grimmitoas soengutega toimetamisel olid püsivus, kiirus, paindlikkus ja valmisolek vajadusel soengut kergesti muuta. Väga oluline on peaproovil kõik täpselt läbi mängia ja riskid minimeerida. Selleks peab soenguid mitu korda läbi tegema, et tulemus oleks mugav, püsiv ning turvaline. Kuidas soeng välja näeb, kuidas visuaal töötab ekraanil. Kõik käib tohutult kiiresti ja eetris ei tohi midagi juhtuda. Suuremaid apsakaid ei olnud, oli küll lehvivaid lokke, mis lendavad sinna ja tänna, aga see kõik on asjakohane ja käib mängu juurde. Tantsijate fookus on oma tantsul ja esinemisel, soengu osas on neile oluline vaid see, et kõik toimiks ja püsiks. Väike eripära on see, et tantsijate soeng ei tohi olla liiga näo peal. Meil on kindlasti oma nipid, näiteks tegime Üllele võrgu sisse kiire krunni, millest pärast pidi saama ruttu teha lahtise hobusesaba.

Mida kõige rohkem kasutame, on lakid. GLYNT lakid on toredad, töötavad kenasti ja saavad väljakutsetega hakkama. Neid on valikus erinevaid, annavad korraliku tekstuuri ja fikseerivad piisavalt. Neist kerget lakki on kulunud kahtlemata enim. Lisaks toimivusele on oluline ka laki lõhn, kuna vahel on grimmituba nagu üks suur lakilõhnapilv – kuna seda kulub palju ja tähtis on, et selle lõhn oleks meeldiv.

MALIBU SMOOTHING CREAM on üks tore toode - silendaja, mis on juustele eriliselt hea, võtab juustest elektri ära, muudab juuksed hoobilt kvaliteetsemaks ja tervemaks jätab boonusena ka kätele mõnusa tunde. ELASTIC CURL SPRAY – seda soovitaks kergelt niisutatud või kuiva juuksesse. Proovisin seda Gretale, kel on oma lokiga juus ja see sprei võttis kenasti ära säbru ja võimendas lokki. KHAMSIN INVISIBLE SPRAY – tore toode, mis muudab juuksed õhuliseks ja annab siidiselt mati viimistluse.  GLYNT tooted on endale püstitatud ülesande ja suure väljakutsega kenasti toime tulnud.

Usun, et GLYNT sari on konkurentsivõimeline teiste turul pikalt tegutsenud brändide kõrval – just oma juuksesõbraliku kvaliteedi tõttu. Hooldab ja vormib. Minu klientidele ja mulle endale on oluline, et tooted on vegan ja et pakend on ümbertöödeldav. Grimeerijana ma liigun palju ringi, kott ja kohver kaasas ja on oluline, et pakendid pole liiga suured, on kaasavõtmiseks mugavad.”

Krista Adrat, Tantsud Tähtedega grimmitiimi juuksur:

“Meie soengutiimi põhitooted on kahtlemata lakid, mida kulub tagalavas palju, näiteks MISTRAL BUILD UP SPRAY ja MERAK DYNAMIC SPRAY. GLYNT tugev lakk küll hoiab hästi, aga on vajadusel kergesti lahti kammitav. Kergema lakiga teen soengu valmis ja seejärel kannan peale tugeva laki, et tulemus fikseerida.

Peale lakkide on üks minu lemmiktoode GLYNT valikust MALIBU SMOOTHING CREAM. Seda saab kanda viimaseks lihviks ka siis, kui keerulist soengut otseselt pole, vaid on pikad, lahtised, sirged juuksed. See aitab väiksed karvad ära siluda, juustele “pai teha”. Paljudel tootjatel on geele ja vahasid, aga taolisi õrnu tooteid kõigil brändidel ei ole.

BLIZZARD - kuivšampoon, selle tooksin ka välja. Tal ei ole palju talki, tänu millele saab seda kasutada ka tumedale juuksele ning annab vajadusel ka juuksele volüümi, kasutan sellisel eesmärgil näiteks meeste puhul. Rääkides meestest, siis nemad vajavad kindlasti vaha, GLYNT’IL on mitu vaha, üks neist, MAT MODELER on eriti matt ja tugev. Lisaks valikus SPIDER CREAM, STEELER POMADE, KANGOO FIBRE.

Tantsusaate puhul peab lakk olema eriliselt tugev, näiteks on suureks abiks olnud SCIROCCO LAC SPRAY, mis annab kõrgläikelise efekti ja tugeva hoidvuse. Kasutan märga lakki ka lokkide keeramisel kuumade tangidega –  kannan seda eelnevalt juustesse lokkide tugevdamiseks ja püsivuse suurendamiseks.

Osalejad on maininud, et KHAMSIN INVISIBLE SPRAY lõhn on väga meeldiv ja kerge, samuti on kiidetud kuivšampooni mõnusat lõhna. Lisaks tantsijatele käivad meie käe alt läbi ka saatejuhid ja kohtunikud.

Kui rääkida väljakutsetest seoses selle saate soengutega, siis Anabeli vesilained on olnud kõige keerulisemad, neid olen teinud justnimelt mainitud märja lakiga - SCIROCCO LAC SPRAY. Kõik soengud on kenasti vastu pidanud. Ühes saates oli küll väike äpardus Brigitte peas olnud krooniga, mis peaproovis ära kukkus ning selle kinnitamiseks oli vaja kümneid ja kümneid klambreid.

Rääkides veidi üldisemalt, kui ma grimmi- või jumestustiimi liikmena lähen tööle, kus ma ei tea, mis soengusoovid täpselt on ees ootamas, siis alati võtan kaasa kuivšampooni, mati pasta, mida on vaja ka meestele, märglaki, nõrga laki ja tugeva laki. Need on niiöelda baastooted, millega saab enamasti hakkama.

Võistlustantsumaailmas on uus trend juuste kreppimine enne soengu valmistamist, mis kahjustab juukseid tugevalt ja loomulikult kulub palju viimistlusvahendeid. Väga soovitatav oleks seetõttu kasutada aeg-ajalt sügavpuhastavat šampooni, et juustest tootejäägid välja pesta. GLYNT brändiga oli väga hea koostööd teha. Kõik mis vajalik, oli olemas ja kõik tooted toimisid väga hästi.”

Tantsud tähtedega grimmitiim:

Galeriisse on kogutud hulga efektseid näited sellest, kui suure väljakutsega GLYNT viimistlustooted pidid toime tulema, et säilitada soeng isegi pärast kõige metsikumaid tantsuliigutusi ja pea alaspidi asendeid.

Fotode autor: Kalev Lilleorg

Ostukorv
Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.