Blogi

29.08. panime OLAPLEX juuksuripere ja PRO BEAUTÈ’ga ühise punkti sellele meeletult ilusale suvele.

Järjekorras juba neljas OLAPLEX WHITE PARTY oli seekord aga veelgi olulisema tähendusega – nimelt tähistasime OLAPLEXi tehnoloogia turule jõudmise 10. aastapäeva! Suur juubel tähistab terve dekaadi jagu tervemaid juukseid, mida oleme üheskoos selle imelise leiutisega taastanud. Palju õnne meile kõigile ja aitäh, et koos meiega OLAPLEXi rõõmu jagate!

Sündmus toimus white partyle omaselt taaskord mere taustal, seekord selle suve hit loungei staatuse saavutanud KAI RESTOS. Ilm taaskord soosis meid, andes võrratu vaate Tallinna lahele ja lõputuna tunduva golden hour’i, mis andis tunde, et see suvi ei saa veel niipea läbi.

Õhtu fookuseks oli tähistadada juuksureid ja nende tõeliselt mitmekülgset ametit, mis sai lisaväärtuse täiesti uue OLAPLEX tehnoloogia – OLAPLEX Bond Shaper™ lokihoolduse lanseerimisega.

Loe lokihoolduse kohta täpsemalt siit.

OLAPLEX WHITE PARTYle omaselt hoidsime tööjutud minimaalsena ja andsime juuksuritel võimaluse ennast tantsuplatsil välja elada fantastilise DJ Kert Klausi mõnusate rütmide ja suurepärase Mari Ronimois live house esitlusega, mis oli kokku pandud spetsiaalselt meie sündmuseks.

Aitäh kõikidele partneritele, oli tõeliselt meeleolukas õhtu!

Ostukorv
Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda veebisaiti sirvides nõustute küpsiste kasutamisega.